Home

Lesmateriaal

Begeleiding

Agenda

Tarieven

Contact

Voor ledenAGENDA

 
  Praktijkavond Inleiding Chinese taal

Iedere 2e of 3e woensdagavond van de maand (zie onder voor agenda) organiseert CHINESE MENTOR een bijeenkomst in Utrecht waar de grondbeginselen van de Chinese taal worden toegelicht.

De spreekster is Lianne Baaij. Zij is sinologe en werkt als tolk/vertaler en trainer Chinees. Zij heeft zelf Chinees moeten leren en geeft ook al jaren les, dus vanuit een uitgebreide kennis en ervaring, kan ze u in een avond de eerste beginselen van de Chinese taal bijbrengen. Hoe werken de tonen, hoe produceer ik die vreemde klanken, zit er systeem in karakters, hoe werkt een Chinese tekstverwerker? Op al dit soort vragen krijgt u een antwoord, en bovendien kunt u aan het eind van de avond een klein gesprekje aanknopen met een Chinees.

U hoort die avond ook hoe u Chinees kunt gaan studeren; hoeveel tijd dat kost, hoe u te werk moet gaan, wat de valkuilen en de verwachtingen zijn. De methode die
CHINESE MENTOR aanbiedt, zelfstudie met begeleiding, wordt u gedemonstreerd.

De praktijkavond Inleiding Chinese taal is bedoeld voor mensen die overwegen Chinees te gaan leren, voor mensen die al begonnen zijn en op weg geholpen willen worden en voor mensen die gewoon uit interesse meer willen weten over het Chinees.

De avond vindt plaats in een mooie lokatie in hartje Utrecht, op loopafstand van het Centraal Station en enkele parkeergarages.

Dim Sum Reizen, Kromme Nieuwegracht 12, centrum Utrecht

Agenda
U bent welkom op de volgende data:
12 december 2007
9 januari 2008
6 februari 2008


U kunt zich aanmelden door een mailtje te sturen aan
info@chinesementor.nl, uiterlijk 1 week voor aanvang. De avond gaat door bij minimaal 5 gasten; mocht er onverhoopt te weinig belangstelling zijn dan hoort u dit voor aanvang, en bieden we u een alternatief.

Losse deelname aan deze inleiding kost Eur 30, betaling na ontvangst bevestiging.